Begeleiding & Training

Prettiger contact, betere samenwerking
Of je nu in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven of anderszins werkt: Wanneer je met mensen werkt, heb je altijd te maken met twee of meer individuen.

Hoe is de klik? Voel je je op je gemak? Kun je jezelf zijn?

Hoe bereik je de ander? En wanneer er weerstand voelbaar is, hoe ga je daar mee om?

Hoe krijg je boven tafel waar het echt om draait? Lukt het om dat bespreekbaar te maken? En kom je tot een verdieping van de samenwerkingsrelatie?

Contact dat je Raakt biedt leerzame, maar vooral ook ervaringsgerichte begeleiding en training. Geen eindeloze saaie praatjes, maar samen ervaren, delen en oefenen. Leer jezelf en de ander kennen op een leerzame en rakende manier.

Wil jij investeren in betere werkrelaties, prettig contact en een soepele samenwerking? Informeer dan eens naar de begeleidings- en trainingsopties van Contact dat je Raakt.

Vrijblijvend informeren

Geen eindeloos saaie praatjes, maar samen ervaren

Begeleiding voor teams

Wanneer de samenwerking in een team lekker loopt, loopt jouw bedrijf als een trein.

Maar hoe verbeter je de samenwerking als er ‘gedoe’ is in het team? Als mensen zich niet durven uit te spreken, niet naar elkaar luisteren, geen verantwoordelijkheid nemen of juist te veel werk naar zich toetrekken?

Wanneer voelbaar is dat zaken niet lekker lopen in de samenwerking, maar dit niet uitgesproken wordt, zal dat ten koste gaan van werkplezier, vertrouwen en productiviteit.

Van ‘gedoe’ naar lekker samenwerken

In de team coaching van Contact dat je Raakt werken we met leuke en leerzame oefeningen. Door te delen over hoe jij de oefening ervaart gaan we samen op zoek naar wat een ieder nodig heeft om fijn samen te werken. Eventuele verschillen worden vanzelf duidelijk:

Hoe vraag jij om hulp? Ben je daar duidelijk genoeg in voor de ander? Op welke manier neem je de leiding? En hoe komt dat over bij jouw collega?

Geen eindeloos saaie praatjes, maar samen ervaren, delen en oefenen

Je leert jezelf en je collega’s op een andere manier kennen, die zorgt voor meer verbinding en openheid: Wat heeft een ieder nodig om zichzelf te zijn en zich uit te spreken? Samen bouwen we aan een sfeer en ruimte waarin een ieder zich vrij voelt om dàt te bespreken, wat hem/ haar eigenlijk bezighoudt. Na de sessies voel je je vrijer om aan te geven wat voor jou belangrijk is en is het makkelijker om verschillen ook in de toekomst te bespreken.

Een leuke en leerzame ervaring!

Kan jouw team wel wat meer verbinding en openheid gebruiken? Voor elk team maak ik een programma op maat. In 2 à 3 sessies werken we toe naar een veiliger en open klimaat op de werkvloer. Neem gerust contact op wanneer je eens samen wilt brainstormen over wat jouw team nodig heeft. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

Begeleiding voor jouw team aanvragen?

Vrijblijvend informeren

Je voelt precies waarover het gaat

Training voor professionals

Werk je in de zorg of het onderwijs en wil je beter leren omgaan met ‘moeilijke’ situaties zoals veeleisende cliënten, passiviteit, weerstand of moeilijk bereikbare mensen?

In de trainingen van Contact dat je Raakt gaan we voelbaar aan de slag op weg naar een beter contact met jouw cliënt, patiënt of student.

 

Voor wie?

Voor elke doelgroep maak ik een training op maat. Met mijn werkervaring in zowel het onderwijs als de zorg kan ik aansluiten op jouw werkveld. Ik verzorg trainingen voor o.a.

 • Artsen
 • Psychologen
 • POH’ers
 • Doktersassistenten
 • Docenten
 • Mentoren
 • Coaches

Contact dat je Raakt biedt leerzame trainingen en laat je voelen waar het om gaat. In 1 à 2 sessies leer je hoe jij vrijer kan communiceren en op een persoonlijke manier contact kan maken met de ander.

 

Mogelijke onderwerpen kunnen zijn: 

 • Omgaan met veeleisende patiënten
 • Aansluiten bij de cliënt
 • Begeleiding van onzekere studenten
 • Omgaan met aanhoudende lichamelijke klachten (ALK, voorheen SOLK)
 • Klantgerichtheid op de werkvloer
 • Kritische feedback geven en ontvangen
 • Voelen wat iemand daadwerkelijk zegt

 

Op zoek naar een leuke, leerzame en rakende training op maat?

Neem vrijblijvend contact op.

Vrijblijvend informeren

Samen in ontwikkeling

Werkwijze

Heb je interesse in Begeleiding of Training van Contact dat je Raakt?

 • We spreken af om samen je wensen en ontwikkeldoelen door te spreken. Het eerste gesprek is vrijblijvend.
 • Aan de hand van jouw wensen doe ik je een voorstel qua aantal sessies en eventuele voorbereiding.
 • Voor team coaching en scholingen werk ik met dagdelen. Prijs per dagdeel is €750,- excl btw. en exclusief reiskosten.
 • Eventuele kosten voor locatie en catering komen voor rekening van de opdrachtgever.

Vrijblijvend informeren